perjantai 23. joulukuuta 2011

Piparintuoksuista joulua!

Kuulumisia täältä sairastuvalta, eikös se niin mene että tunnolliset työntekijät sairastaa lomalla... toivottavasti ensi viikolla jo kykenisi raksahommiin, ettei mene lomaviikko ihan hukkaan. Me ollaan jo mummilassa joulunvietossa ja kaikki jouluvalmistelut tehty, pannacotat glögimarinoiduin ananaksien kera juuri saatu valmiiksi. Kinkku uunissa ja piirakat tehty, vielä kun sataisi lunta... Ilmastointiputket on viimeistelyä vaille eristetty yläpohjassa, alakerrassa väliseinät lähes tehty, samoin portaiden kaiteet lähes valmiit. Höyrynsulkumuovi olisi vihdoin tarkoitus saada ensi viikon aikana.


Oikein rauhaisaa, piparintuoksuista joulua kaikille! Me ainakin rentoudutaan ja vaan syödään.


                                                  Piparintekijä vauhdissa...

 Talomme pienoismallin tekeminen vei mehut niin että koristelu olisi sitten hutaisu...lapsen mielestä vaan paljon karkkia...


                                     Vaikein kohta tekemättä...

                             Ei tullut sitten lasikaiteita ei... ehkä nämäkin on ihan kivat!



Oikein rauhaisaa, piparintuoksuista joulua kaikille! 

Me ainakin rentoudutaan ja syödään hyvin ja voidaan paksusti... :)

2 kommenttia:

  1. Minunkin oli tarkoitus tehdä piparitalo meidän talon näköisenä, mutta laiskuus yllätti. Nyt kun näin teidän rakennelman, niin kaduttaa etten tehnytkään.

    VastaaPoista
  2. oli siinä kyllä melkein päivän homma, kun ei ollut mitään mallia/valmiita muotteja ja paperista kaavat väsäsin. Takaa tuo ei sitten onnistunutkaan, kun tein oikein erkkerin- ei katto oikein istunut siihen ;)

    VastaaPoista