torstai 25. elokuuta 2011

Laattavalintoja

Ensinnäkin toisen kerroksen ensimmäinen valu on vasta huomenna, kun työmiehemme on ollut sairaana alkuviikon ja pistorasioiden laiton hän taitaa parhaiten, niin niitä on sitten tänään väsätty urakalla. Muuten huomista valua odotellessa. Ensi viikon tiistaina tulee putkimies laittamaan viemärit loppuun.

Päätöksiä laattojen suhteen on myös tehty. Laatat saavat väliaikaisen kodin mummilasta- kiitos mummi ja pappa! Jos vaan saadaan ne mahtumaan ja jaksetaan kantaa yläkertaan...
Alakertaan, eteiseen, takkahuoneeseen ja wc:hen tulee kiiltävä hiilenharmaa 30X60 laatta, jota nostan myös seinäwc.n seinälle. Wc.n ja pesuhuoneen seiniin yksinkertaisesti kiiltävä valkoinen 30x60 laatta. Pesuhuoneen lattiaan ja portaiden ja ammeen portaisiin ja reunoihin pintaan Italialaisen pastorellin tummanharmaa karheampi Qd fume 30x60 laatta ja saunaan sama 10x10. Yläkerran wc tulee myös 10x10, kun sinne tulee suihku ja ei raaskittu noita acodrain-kaivoja, joka meille pesuhuoneeseen tulee niin sinne enää laittaa. Yläkerran seinäwc:n kotelo laatoitetaan Qd fumen pitkällä "koristelaatalla", seinät sielläkin kiilttävää valkoista. Yläkerta, keittiö, ruokailutila ja olohuone saa lattiakseen vaalean harmaa/beigen kiiltävän kivilaatan, 30X60. Ja makuuhuoneisiin sitten parkettia tai laminaattia.

Laattojen kuvaaminen on turhauttavaa, koska eivät näytä lainkaan siltä mitä ovat, joten ehkä sitten valmiina pintana sitten näkyy jotakin. Paitsi Qd fumesta löytyi kuvat netistä.

                                 Pesuhuoneen ja portaiden 30x60 laatta


                   
                     Yläkerran seinäwc:n kotelo ja ehkä muutakin tulee tästä... tämän pitäisi olla samaa väriä kuin ylemmän, tai olisiko laattojen oikea väri jotain näiden väliltä!?

Lisäksi pesuhuoneeseen teen shampoohyllyt jostain tämän kaltaisesta mosaiikista...tai sellaisesta missä olisi myös kirkasta lasia tms. enemmän... katsellaan!


                                Inter Malla Lagos night...

1 kommentti:

 1. Hei Apila,
  tulin vastavierailulle ja lisäsin samantien bloginne seuraamieni listalle.
  Tosi mielenkiintoista seurata toisen harkkotalon rakentamista ja sisustamista.

  Olet löytänyt oikein hyvännäköisiä laattoja, musta-harmaa-valkoinen-linjalla meilläkin tullaan menemään.

  /Riitta

  VastaaPoista